Aquadrop

Tub pikues i lehtë me emetues të sheshtë

Tubi me pika AQUADROP është një tub i hollë i zi me një shirit blu, i pajisur me emetues të sheshtë, të ngjitur brenda në distanca të paracaktuar dhe konstante. AQUADROP është zgjidhja ideale për vaditije në fushë të hapur ose serrë të një varieti të gjerë bimësh dhe lulesh (të tilla si shalqi, pjepër, luleshtrydhe, spec, kastravec, qepë, trëndafila, etj.), për vaditje të kopshteve, gardgeve me lule dhe tarracave. 

Emetuesi (pikuesi) i ri dhe inovativ është studiuar me një sistem mbrojtës të dyfishtë për të garantuar një rezistencë të lartë ndaj papastërtive. Sistemi aktiv i bllokon grimcat në ujë, ndërsa e turbullta zvogëlon akumulimin e papastërtive brenda labirintit të emetuesit.

Përdoret në: Fusha, Serrë

Karakteristika

  • Lënda e parë: polietilen i përzier, i përzgjedhur me kujdes për të garantuar cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri.
  •  Koeficienti i variacionit (CV): <3%
  •  Tubi është rezistent ndaj rrezet UV, sulmeve nga mikroorganizmat, uji i kripur, acidet ose zgjidhjet alkalike që normalisht përdoren në bujqësi.
  •  Kosto të ulëta të instalimit dhe mirëmbajtjes.
  • Rezistencë e lartë ndaj bllokimit.
  • Filtra të brendshëm që parandalojnë hyrjen e grimcave në emetues.
  •  Shirit blu për të treguar pozicionin lart mbi tokë.

Katalogu &
Fleta Teknike e Të Dhënave