Rreth ALBTECHPLAST

AlbTechPlast sh.p.k e themeluar në vitin 2013, me një eksperiencë 6 vjecare në treg, është lider në prodhimin e plastikës dhe materialeve të paketimit, duke mbështetur ndjeshëm sektorin e agrikulturës, dhe jo vetëm.

Plastike

Plastikë

Ne jemi lider në riciklimin si dhe prodhimin e produkteve të ndryshme plastikës

Më Shumë
arke-kartoni

Karton

Mbështesim fushimisht Agrikulturën duke ofruar një gamë të gjërë produktesh

Më Shumë
cnc1

Stampa

Specializim i lartë në projektimin, prodhimin dhe mirëmbajtjen e stampave të injeksionit

Më Shumë

Partneri juaj i Agrikulturës

AlbTechPlast sh.p.k e themeluar në vitin 2013, me një eksperienceë 5 vjecare në treg, është lider në prodhimin e plastikës dhe materialeve të paketimit, duke mbështetur ndjeshëm sektorin e agrikulturës, dhe jo vetëm.

ATP sjell në tregun shqipëtar cilësinë më të mirë të paketimit dhe prodhimit të plastikës falë teknologjisë, kapacitetit të prodhimit dhe njerëzit e duhur për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet.

Suksesi ynë bazohet në ofrimin e një game të gjerë produktesh me bazë plastike, dhe një sistem prodhimi në cikël të mbyllur duke prekur të gjitha fazat e realizimit të produktit, duke nisur nga lënda e parë, makineritë e prodhimit të formës, makineritë e prodhimit të plastikës, deri te dezaini përfundimtar.