Bidona Plastik

Bidona plastik në përmasa të ndryshme. Përdoren gjerësisht për ruajtjen e pijeve të ndryshme si vaj, verë, raki, ujë. Eshtë një produkt mjaft cilesor, rezistent dhe higjenikisht i pastër. 

Bidon Plastik 30L
Bidon Plastik 25L
Bidon Plastik 20L